2005 Yamaha TMAX Handleiding

2005 Yamaha TMAX Handleiding
Posted on 21 Sep, 2015
Model: 2005 Yamaha TMAX
Pages: 96


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Deze gebruikershandleiding geeft instructies over bediening, inspectie en onderhoud van de scooter, terwijl ook wordt beschreven hoe u uzelf en anderen persoonlijk letsel en schade kunt besparen. De vele tips in deze handleiding helpen u bovendien om uw scooter in optimale conditie te houden. Als er tenslotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan er soms sprake zijn van kleine verschillen tussen uw scooter en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen heeft over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Scooterongelukken met dodelijke afschermende kleding die uw De zithouding van de bestuurder loop betreffen meestal hoofdletsel. Het monteren van accessoires of het gelijkmatig mogelijk aan beide zijWees zorgvuldig bij de keuze en instalvervoer van bagage kan een negatief den van de scooter wordt verlatie van accessoires. Wees uiterst voorzichtig bij het monteeen plotselinge onbalans voor Monteer nooit accessoires en verren van accessoires of het beladen van doen.


Manual Cover
2005 Yamaha TMAX Handleiding Image


General
Year 2005
Make Yamaha
Model TMAX
Language Dutch
Pages 96
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us