2013 Yamaha TMAX Handleiding

2013 Yamaha TMAX Handleiding
Posted on 21 Sep, 2015
Model: 2013 Yamaha TMAX
Pages: 98


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
De Gebruikershandleiding geeft instructies voor de bediening, inspectie en het onderhoud van de scooter, en beschrijft hoe u uzelf en anderen kunt beschermen tegen persoonlijk letsel of schade. De vele tips in deze handleiding helpen u bovendien om uw scooter in optimale conditie te houden. Als er ten slotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

En vergeet niet, veiligheid voor alles! Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan er soms sprake zijn van kleine verschillen tussen uw scooter en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen hebt over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Volg alle veiligheidsaanwijzingen bij dit symbool op om mogelijk letsel of overlijden te voorkomen. Neem contact op met een be Ga daar rijden waar andere weggevoegde scooterdealer voor informatie bruikers u kunnen zien. Ga niet rij1 Wees een verantwoordelijke eigenaar over rijlessen bij u in de buurt.


Manual Cover
2013 Yamaha TMAX Handleiding Image


General
Year 2013
Make Yamaha
Model TMAX
Language Dutch
Pages 98
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us