2020 Yamaha Tracer 900 Handleiding

2020 Yamaha Tracer 900 Handleiding
Posted on 5 Mar, 2021
Model: 2020 Yamaha Tracer 900
Pages: 110


File size: 8 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Door loodvrije benzine te gebruiken gaan bougies langer mee en blijven de onderhoudskosten beperkt. Bij gebruik van loodhoudende benzine zal onherstelbare schade worden toegebracht aan de uitlaatkatalysator. Plaats de afsteller voor de zadelhoogte van het bestuurderszadel door de voorste uitsteeksels in de doorvoerrubbers te steken.

Plaats de afsteller voor de zadelhoogte van het bestuurderszadel door de achterste uitsteeksels in de doorvoerrubbers te steken. De gereedschapsset bevat een helmborgkabel waarmee een helm aan de helmbevestiging kan worden bevestigd. Haal zoals afgebeeld de helmborgkabel door de gesp aan de helmriem en haak dan de kabellussen over de helmbevestiging.

Plaats de helm aan de rechterzijde van de machine en breng dan het zadel aan. Zorg bij het wassen van de machine dat geen water het opbergcompartiment kan binnendringen. Het aanpassen van de koplamphoogte kan nodig zijn om het zicht te verbeteren en om te voorkomen dat tegenliggers worden verblind wanneer het voertuig zwaarder of minder zwaar beladen is dan gebruikelijk.


Manual Cover
2020 Yamaha Tracer 900 Handleiding Image


General
Year 2020
Make Yamaha
Model Tracer 900
Language Dutch
Pages 110
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB

Privacy Policy    Contact us