2018 Yamaha Tracer 900 GT Handleiding

2018 Yamaha Tracer 900 GT Handleiding
Posted on 1 Aug, 2018
Model: 2018 Yamaha Tracer 900 GT
Pages: 118


File size: 10 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Pas extra op wanneer u op een motor rijdt die beladen is of waaraan accessoires zijn gemonteerd. Bevestig zware goederen zo dicht mogelijk bij het midden van de machine en verdeel het gewicht zo gelijkmatig mogelijk over beide zijden om onbalans of instabiliteit te minimaliseren. Controleer voordat u gaat rijden of accessoires en bagage stevig aan de motor zijn bevestigd.

Controleer de bevestigingspunten voor accessoires en bagage regelmatig. Het monteren van in de handel verkrijgbare producten of het verrichten van aanpassingen die de ontwerpof bedieningskenmerken van uw machine wijzigen kan het risico op ernstig letsel of overlijden van uzelf of anderen vergroten. U bent verantwoordelijk voor letsel dat voortvloeit uit wijzigingen aan de machine.

Kies de plaats voor de spanbanden zorgvuldig om te voorkomen dat deze tijdens het transport schuurplekken op de lak veroorzaken. Het is echter niet meer gebruikt om de twee standaardsleutels te mogelijk om een nieuwe standaardsleucoderen. Gebruik altijd een standaardsleutel om met het voertuig te rijden.


Manual Cover
2018 Yamaha Tracer 900 GT Handleiding Image


General
Year 2018
Make Yamaha
Model Tracer 900 GT
Language Dutch
Pages 118
Filetype PDF (Download)
File size 10 MB



Yamaha Tracer 900 GT Models

Privacy Policy    Contact us