2000 Yamaha TW125 Handleiding

2000 Yamaha TW125 Handleiding
Posted on 17 Sep, 2015
Model: 2000 Yamaha TW125
Pages: 84


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Deze handleiding voor de eigenaar beschrijft niet alleen de bediening, inspektie en onderhoud van uw motorfiets, maar geeft tevens belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid en die van anderen, om 4 ongemak en ongelukken te vermijden. Als bepaalde punten niet duidelijk zijn of u hebt vragen, aarzel dan niet kontakt op te nemen met uw Yamaha dealer. Als gevolg hiervan kunnen er hier en daar kleine verschillen optreden tussen de beschrijving in deze handleiding en uw motorfiets, zelfs al is bij het ter perse gaan van deze handleiding de informatie up to date.

Mocht u vragen hebben over deze handleiding, aarzel dan niet om kontakt op te nemen met uw Yamaha dealer. Er zijn echter wel bepaalde spelregels en beperkingen, waar je niet omheen kunt; ook de beste motorfiets kan niet méér dan de natuurwetten toestaan. En dat geldt evenzeer voor de berijder: om goed en veilig te rijden moet je zelf 2 ook in goede conditie zijn.

De berijder van een motorfiets moet voortdurend meer dan een automobilist fysiek en mentaal in topvorm zijn. Beschermende kleding is voor de motorrijder net zo belangrijk als veiligheidsgordels voor de inzittenden van een 4 auto. Draag daarom altijd een integraal motorpak (naar keuze van leer of van scheurbestendig synthetisch materiaal, met knie- en elleboogbeschermers), stevige laarzen, motorhandschoe5 nen en een goed passende helm.


Manual Cover
2000 Yamaha TW125 Handleiding Image


General
Year 2000
Make Yamaha
Model TW125
Language Dutch
Pages 84
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Yamaha TW125 Models

Privacy Policy    Contact us