2012 Yamaha WR125R Kullanım Kılavuzu

2012 Yamaha WR125R Kullanım Kılavuzu
Posted on 7 May, 2016
Model: 2012 Yamaha WR125R
Pages: 90


File size: 2 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
Kullanıcı Elkitabı, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanıcı elkitabında motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur. Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir.

Bu nedenle, bu el kitabı baskı esnasında mevcut olan en güncel ürün bilgilerini içermesine rağmen motosikletinizle bu el kitabı arasında küçük farklılıklar bulunabilir. Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın. Pek çok kazaya motosik Motosikletinizi tamamen tanıyıp ları ve bakım esaslarını gözetin.

Kendinizi kolay fark edikadar, trafiğe açık olmayan yerkonusunda nitelikli eğitim alın. Pek çok kazaya motosiklet sürügösterilen durumlarda profesyonel Bu nedenle: cüsünün hatası neden olur. Karbon monoksit Dönüş yaparken ya da şerit deiçin en kritik faktör kask kullanımıdır.


Manual Cover
2012 Yamaha WR125R Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2012
Make Yamaha
Model WR125R
Language Turkish
Pages 90
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us