2016 Yamaha WR250R Bruksanvisning

2016 Yamaha WR250R Bruksanvisning
Posted on 16 Sep, 2015
Model: 2016 Yamaha WR250R
Pages: 96


File size: 10 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuell Beskrivning
Handboken ger dig inte bara anvisningar om hur du hanterar, kontrollerar och sköter din motorcykel, den ger dig även information om hur du ska skydda dig själv och andra från problem och skador. Dessutom får du många tips i handboken som gör att du kan hålla din motorcykel i bästa möjliga skick. Om du har ytterligare frågor ska du inte dra dig för att fråga din Yamaha-återförsäljare.

Kom bara ihåg att låta säkerheten gå först! Yamaha har alltid som mål att förbättra produktdesign och kvalitet. Av denna anledning, medan denna handbok innehåller den senast tillgängliga produktinformationen, kan det förekomma vissa skillnader mellan ditt fordon och denna handbok. Följ alla säkerhetsmeddelanden efter symbolen för att undvika personskador och dödsfall.

Alla förare ska känna till följande igen motorcyklar i trafiken är den domidina begränsningar kan det hjälpa 5 innan de kör motorcykeln. Kontakta en auktoriom du inte besitter nödvändig kun Blinka alltid innan du svänger eller 11 serad motorcykelåterförsäljare för att skap. Se till att bilisterna kan se ta reda på vilka kurser som erbjuds där torcykelåterförsäljare för dig.


Manual Cover
2016 Yamaha WR250R Bruksanvisning Image


General
Year 2016
Make Yamaha
Model WR250R
Language Swedish
Pages 96
Filetype PDF (Download)
File size 10 MB

Privacy Policy    Contact us