2014 Yamaha XENTER 150 Kullanım Kılavuzu

2014 Yamaha XENTER 150 Kullanım Kılavuzu
Posted on 7 May, 2016
Model: 2014 Yamaha XENTER 150
Pages: 88


File size: 2 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
Bu kullanım kılavuzu araç satıldığı takdirde onunla beraber yeni sahibine verilmelidir. HW151 motosikletin tüm avantajlarından yararlanmak amacıyla lütfen kullanım kılavuzunu baştan sona okumak için zaman ayırın. Kullanım kılavuzu, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir.

Ayrıca, bu kullanım kılavuzunda motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur. Bu kullanım kılavuzunun içeriği ile ilgili sorununuz olursa, lütfen bir Yamaha yetkili servisine danışın. Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir.

Bu yüzden kullanım kılavuzu basım tarihinde geçerli bilgiler verdiğinden, motosikletinizle kullanım kılavuzu arasında farklılıklar olabilir. Kullanım kılavuzu ile ilgili sorularınız olması halinde lütfen en yakın Yamaha yetkili servisine başvurun. Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın.


Manual Cover
2014 Yamaha XENTER 150 Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2014
Make Yamaha
Model XENTER 150
Language Turkish
Pages 88
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us