2013 Yamaha XJ6-N Kullanım Kılavuzu

2013 Yamaha XJ6-N Kullanım Kılavuzu
Posted on 7 May, 2016
Model: 2013 Yamaha XJ6-N
Pages: 108


File size: 2 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
XJ6 model motosikletin tüm avantajlarından yararlanmak amacıyla lütfen bu elkitabını baştan sona okumayabilmek için zaman ayırın. Kullanıcı Elkitabı, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanıcı elkitabında motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur.

Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu nedenle, bu elkitabı baskı esnasında mevcut olan en güncel ürün bilgilerini içermesine rağmen motosikletinizle bu elkitabı arasında küçük farklılıklar bulunabilir. Kullanım öncesi kontrollerin nün geçerli sürücü belgesi bile sürüş tekniklerine olduğu kadar kulla- listesi için 4-1 no'lu sayfaya bakın.

Sınırlarınızın içinde kalmak lidir: otomobil/motosiklet kazalarının sizi kazalardan koruyacaktır. Pek çok kazaya Motosikletinizi tamamen tanıyıp leri hakkında ehil bir kaynaktan motosikleti göremeyen otomobil bütün fonksiyonlarını öğrenene eksiksiz talimatlar elde edin. Karbon Dönüş yaparken ya da şerit de- azaltmak için en kritik faktör kask kul- monoksit solumak baş ağrılarına, baş ğiştirirken daima sinyal verin.


Manual Cover
2013 Yamaha XJ6-N Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2013
Make Yamaha
Model XJ6-N
Language Turkish
Pages 108
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us