2016 Yamaha XJR1300 Bruksanvisning

2016 Yamaha XJR1300 Bruksanvisning
Posted on 6 May, 2016
Model: 2016 Yamaha XJR1300
Pages: 94


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuell Beskrivning
Handboken ger dig inte bara anvisningar om hur du hanterar, kontrollerar och sköter din motorcykel, den ger dig även information om hur du ska skydda dig själv och andra från problem och skador. Dessutom får du många tips i handboken som gör att du kan hålla din motorcykel i bästa möjliga skick. Om du har ytterligare frågor ska du inte dra dig för att fråga din Yamaha-återförsäljare.

Kom bara ihåg att låta säkerheten gå först! Yamaha har alltid som mål att förbättra produktdesign och kvalitet. Av denna anledning, medan denna handbok innehåller den senast tillgängliga produktinformationen, kan det förekomma vissa skillnader mellan ditt fordon och denna handbok. Följ alla säkerhetsmeddelanden efter symbolen för att undvika personskador och dödsfall.

Vissa uppgifter får fordonet används så att det är i säkert endast utföras av behörig personal. Det är faktisk så att många föatt motorcykeln fungerar på ett säkert och derhåller fordonet på rätt sätt. Alla förare ska känna till följande igen motorcyklar i trafiken är den do Känn din kompetens och din beinnan de kör motorcykeln.


Manual Cover
2016 Yamaha XJR1300 Bruksanvisning Image


General
Year 2016
Make Yamaha
Model XJR1300
Language Swedish
Pages 94
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us