2021 Yamaha XSR125 Handleiding

2021 Yamaha XSR125 Handleiding
Posted on 1 Sep, 2021
Model: 2021 Yamaha XSR125
Pages: 90


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
De bougie moet echter zo snel mogelijk naar het juiste aanhaalmoment worden aangedraaid. Verder moet de olie worden ververst en het oliefilterelement worden vervangen volgens de intervalperioden vermeld in het periodieke smeeren onderhoudsschema. Monteer het oliefilterdeksel door de bouten aan te brengen en zet deze dan vast met het voorgeschreven aanhaalmoment.

Yamalube oliën bestaan uit hoogwaardige basisoliën die zijn aangevuld met specifieke additieven die verzekeren dat het eindproduct aan onze prestatienormen voldoet. Verder moet de koelvloeistof worden ververst volgens de intervalperioden vermeld in het periodieke onderhoudsschema. Vul koelvloeistof bij tot aan de merkstreep voor maximumniveau en breng dan de dop van het koelvloeistofreservoir aan.

Controleer het stationair toerental en stel dit indien nodig volgens de specificatie af door de stationair stelschroef te verdraaien. Het luchtfilterelement moet worden vervangen volgens de intervalperioden vermeld in het periodieke smeeren onderhoudsschema. Verder moet de aftapslang van het luchtfilter regelmatig worden gecontroleerd en gereinigd.


Manual Cover
2021 Yamaha XSR125 Handleiding Image


General
Year 2021
Make Yamaha
Model XSR125
Language Dutch
Pages 90
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Yamaha XSR125 Models

Privacy Policy    Contact us