2021 Yamaha XSR700 XTribute Handleiding

2021 Yamaha XSR700 XTribute Handleiding
Posted on 5 Mar, 2021
Model: 2021 Yamaha XSR700 XTribute
Pages: 98


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
De bougie moet echter zo snel mogelijk naar het juiste aanhaalmoment worden aangedraaid. De bougiedop is mogelijk lastig te verwijderen omdat de rubber afdichting aan het uiteinde stevig vastzit. Haal de bougiedop los door hem heen en weer te draaien en tegelijkertijd los te trekken; breng de bougiedop aan door heen en weer te draaien en tegelijkertijd aan te drukken.

Verder moet de olie worden ververst en de oliefilterpatroon worden vervangen volgens de intervalperioden vermeld in het periodieke smeeren onderhoudsschema. Dit model is voorzien van een filterbus die voorkomt dat brandstofdampen naar de atmosfeer ontsnappen. Verwijder de olievuldop en de olieaftapplug met de pakking om de olie uit het carter te laten stromen.

Plaats de nieuwe oliefilterpatroon met een oliefiltersleutel en zet hem dan met een momentsleutel vast met het voorgeschreven aanhaalmoment. Monteer de olieaftapplug met een nieuwe pakking en zet de plug vast met het voorgeschreven aanhaalmoment. Veeg enige gemorste olie af nadat de motor en het uitlaatsysteem zijn afgekoeld.


Manual Cover
2021 Yamaha XSR700 XTribute Handleiding Image


General
Year 2021
Make Yamaha
Model XSR700 XTribute
Language Dutch
Pages 98
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Yamaha XSR700 XTribute Models

Privacy Policy    Contact us