2014 Yamaha XT1200ZE Kullanım Kılavuzu

2014 Yamaha XT1200ZE Kullanım Kılavuzu
Posted on 20 Sep, 2015
Model: 2014 Yamaha XT1200ZE
Pages: 122


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
Bu kullanıcı el kitabı motosiklet satıldığı takdirde yeni sahibine teslim edilmelidir. Kullanıcı el kitabı, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanıcı el kitabında motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur.

Bu kullanıcı el kitabının içeriği ile ilgili sorularınız olursa, lütfen bir Yamaha yetkili servisine danışın. Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu nedenle, bu kullanıcı el kitabı baskı esnasında mevcut olan en güncel ürün bilgilerini içermesine rağmen motosikletinizle bu kullanıcı el kitabı arasında küçük farklılıklar bulunabilir.

Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın. Güvenyetkili bir kişiden eğitim almasını Bu nedenle: li kullanımı ve sürülmesi doğru sürüş tavsiye ediyoruz. Bümak için Yamaha yetkili servisi ile çerken son derece dikkatli olun, tün sürücüler motosikletlerini kullaniletişime geçin.


Manual Cover
2014 Yamaha XT1200ZE Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2014
Make Yamaha
Model XT1200ZE
Language Turkish
Pages 122
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Yamaha XT1200ZE Models

Privacy Policy    Contact us