2012 Yamaha XT660X Handleiding

2012 Yamaha XT660X Handleiding
Posted on 7 May, 2016
Model: 2012 Yamaha XT660X
Pages: 92


File size: 5 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Deze gebruikershandleiding geeft instructies over bediening, inspectie en onderhoud van de motorfiets, terwijl ook wordt beschreven hoe u uzelf en anderen persoonlijk letsel en schade kunt besparen. Verder helpen allerlei tips in deze handleiding om uw motorfiets in optimale conditie te houden. Als er tenslotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan soms sprake zijn van kleine tegenstrijdigheden tussen uw motor en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen heeft over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Zonder oogbescherming wijzigingen kan het gebruik van uw motor dat andere weggebruikers u kunnen kan uw zicht door de rijwind verslechook onwettig worden. Wees uiterst voorzichtig stuurdersvoetsteunen, om zo de kan blijven haken aan bedieningsbij het monteren van accessoires of het bemacht over het stuur te behouden. Deze enkele algemene richtlijnen bij het beladen voeten op de passagiersvoetsteuonderdelen worden zeer heet en kunvan de motor of het monteren van accessoinen te houden.


Manual Cover
2012 Yamaha XT660X Handleiding Image


General
Year 2012
Make Yamaha
Model XT660X
Language Dutch
Pages 92
Filetype PDF (Download)
File size 5 MB

Privacy Policy    Contact us