2002 Yamaha XVS1100 Instruktionsbog

2002 Yamaha XVS1100 Instruktionsbog
Posted on 20 Sep, 2015
Model: 2002 Yamaha XVS1100
Pages: 96


File size: 6 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beskrivelse
Betjeningshåndbogen fortæller ikke blot, hvordan du skal bruge, kontrollere og vedligeholde din motorcykel, men også hvordan du sikrer dig selv og andre mod uheld og personskade. Derudover vil håndbogens mange råd hjælpe dig til at holde din motorcykel i bedst mulig stand. Derfor kan der være mindre uoverensstemmelser mellem din motorcykel og oplysningerne i denne håndbog, selvom håndbogen indeholdt den nyeste produktinformation, da den gik i trykken.

Der er dog også visse begrænsninger forbundet med dem, som du må acceptere - selv den bedste motorcykel er underlagt fysikkens love. Hvad der gælder for motorcyklen, gælder også for motorcyklisten - en god ydeevne er afhængig af en god fysisk tilstand. Motorcyklister skal i endnu højere grad end bilister altid være fysisk og mentalt på toppen.

Beskyttelsestøj er en vigtig ting for motorcyklisten, på samme måde som sikkerhedsseler er det for bilisten. Stærke fullface-styrthjelme og heldragter giver en følelse af total sikkerhed og beskyttelse, men motorcyklister vil altid være sårbare. Den gode motorcyklist kører sikkert og forudsigeligt og undgår alle farer, også dem, der forårsages af andre.


Manual Cover
2002 Yamaha XVS1100 Instruktionsbog Image


General
Year 2002
Make Yamaha
Model XVS1100
Language Danish
Pages 96
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB



Yamaha XVS1100 Models

Privacy Policy    Contact us