2008 Yamaha YBR125 Omistajan käsikirja

2008 Yamaha YBR125 Omistajan käsikirja
Posted on 17 Sep, 2015
Model: 2008 Yamaha YBR125
Pages: 82


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Kézi Leírás
A kezelési útmutató nemcsak a motorkerékpár használatáról, karbantartásáról és ellenőrzéséről ad felvilágosítást, hanem arról is, hogyan kerülheti el saját maga és mások sérüléseit. Az útmutatóban található tanácsok segítségével a lehető legjobb állapotban tarthatja motorkerékpárját. Ezért, bár ez az útmutató a nyomtatás idején elérhető legfrissebb információkat tartalmazza, elképzelhető, hogy különbségek találhatók az itt leírtak és az Ön motorkerékpárja között.

Ha az útmutatóval kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, keresse fel valamelyik Yamaha-márkakereskedőt. Ügyeljen Mindig a hatósági szervek által csökkenhet, ami különböző sérülésekhez rá, hogy a többi közlekedő jól jóváhagyott bukósisakot viseljen. Óvatosan használjon Csak úgy szállítson utast, ha az közvetlenül utána ne nyúljon a olyan motorkerékpárt, amelyre mindkét lábával biztonságosan motorhoz vagy a kipufogóhoz.

Az továbbá nem korlátozza a rugóutat, 1 meg a motorkerékpár maximális ilyen helyekre rögzített tárgyak (pl. Ha mégis a kormányra és kiegészítővel terhelje a módjában tesztelni a kereskedelemben vagy az első villára szerel fel motorkerékpárt, és ezek a lehető kapható, más gyártótól származó kiegészítőt, minél kevesebb és a legközelebb legyenek a járműhöz. A kiegészítőket, a tulajdonos felelőssége lehető legkönnyebb kiegészítőket kiegyensúlyozatlanság és az ezek közül a megfelelő eszközök válassza.


Manual Cover
2008 Yamaha YBR125 Omistajan käsikirja Image


General
Year 2008
Make Yamaha
Model YBR125
Language Hungarian
Pages 82
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us