2014 Yamaha YZF-R125 Kullanım Kılavuzu

2014 Yamaha YZF-R125 Kullanım Kılavuzu
Posted on 6 May, 2016
Model: 2014 Yamaha YZF-R125
Pages: 98


File size: 5 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
Bu kullanıcı el kitabı motosiklet satıldığı takdirde yeni sahibine teslim edilmelidir. Kullanıcı el kitabı, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanıcı el kitabında motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur.

Bu kullanıcı el kitabının içeriği ile ilgili sorularınız olursa, lütfen bir Yamaha yetkili servisine danışın. Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu nedenle, bu kullanıcı el kitabı baskı esnasında mevcut olan en güncel ürün bilgilerini içermesine rağmen motosikletinizle bu kullanıcı el kitabı arasında küçük farklılıklar bulunabilir.

Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın. Başka bir yönler üzerine defasında kullanım öncesi kontrolleri sürücünün kör noktasına gir Yetkin bir kaynaktan talimatlar gerçekleştirin. Mekanik koşullar gerektirdiğinde yolcuyu taşımak üzere tasarBelirli bakım işlemleri sadece de ve/veya kullanım kılavuzunda lanmıştır.


Manual Cover
2014 Yamaha YZF-R125 Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2014
Make Yamaha
Model YZF-R125
Language Turkish
Pages 98
Filetype PDF (Download)
File size 5 MB

Privacy Policy    Contact us