2019 Yamaha YZF-R6 Handleiding

2019 Yamaha YZF-R6 Handleiding
Posted on 24 Jun, 2019
Model: 2019 Yamaha YZF-R6
Pages: 112


File size: 5 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Pas extra op wanneer u op een motor rijdt die beladen is of waaraan accessoires zijn gemonteerd. Bevestig zware goederen zo dicht mogelijk bij het midden van de machine en verdeel het gewicht zo gelijkmatig mogelijk over beide zijden om onbalans of instabiliteit te minimaliseren. Controleer voordat u gaat rijden of accessoires en bagage stevig aan de motor zijn bevestigd.

Controleer de bevestigingspunten voor accessoires en bagage regelmatig. Het monteren van in de handel verkrijgbare producten of het verrichten van aanpassingen die de ontwerpof bedieningskenmerken van uw machine wijzigen kan het risico op ernstig letsel of overlijden van uzelf of anderen vergroten. U bent verantwoordelijk voor letsel dat voortvloeit uit wijzigingen aan de machine.

Kies de plaats voor de spanbanden zorgvuldig om te voorkomen dat deze tijdens het transport schuurplekken op de lak veroorzaken. Rijd altijd voorzichtig op oppervlakken die mogelijk glad kunnen zijn en vermijd bijzonder gladde oppervlakken. U hoort mogelijk kleine veranderingen in het motoren uitlaatgeluid wanneer de tractieregeling wordt ingeschakeld.


Manual Cover
2019 Yamaha YZF-R6 Handleiding Image


General
Year 2019
Make Yamaha
Model YZF-R6
Language Dutch
Pages 112
Filetype PDF (Download)
File size 5 MB

Privacy Policy    Contact us